Om Nettsjamanen

Nettsjamanen er ei kvinne med 15 års erfaring fra nett.
Hun har vært webdesigner, webredaktør, programmerer, teknisk ansvarlig, skribent og mye mer. Gjennom tidene har det blitt en del kunnskaper som har samlet seg opp.

Kunnskapene er vanlig tilgjengelig for alle som vil, men for å tilegne seg alt Nettsjamanen kan, må man være litt ekstra interessert i web og pc. Det er ikke så mye magi i det, men det kan virke sånn 🙂

Sammen med all den tekniske «knowhow» har det vært mye design. Med bakgrunn som interiørkonsulent, designkonsulent, kunstner, foto og illustrering blir det et godt grunnlag for å kunne gjøre det aller meste for nettet.

Trenger du hjelp til å lage nettsider, legge opp nettbutikk, hjemmeside, blogg, design av sider, logoer, osv, kan det være lurt å  spørre Nettsjamanen om hjelp. Alt i fra den første ideen, til ferdig produkt kan hun hjelpe med.

Alle magiske formler som html, ftp, css, php med mer, kjenner hun til.

Litt ekstra magi kan hun også utføre med pc-er som rett og slett ikke vil leve mer. Mange harddisker kan nemlig reddes likevel og hun kan lirke ut bilder, tekster og alt som man trodde var fortapt.

Kurs og foredrag kan skreddersys for firmaer som trenger å lære opp medarbeidere. De aller fleste programmer, nettløsninger er mulige.

Om forfatteren

Ta en liten dert nerd, legg til en porsjon designer, krydre med litt fotointeresse, stek det hele i erfaring på over 15 år og vips så sitter det en Nettsjaman der ;)