Julen nærmer seg

At det snart er jul har vel alle skjønt nå? Og for de som liker å pynte litt rundt seg kan det være naturlig at også blogger og nettsider skal pyntes. Eller kanskje du trenger gitargrepene til en julesang? En oppskrift på julematen? Eller? For å pynte blogg og nettsider anbefales siden Xmasfun – engelskspråklig, men ser du på venstre sidebaren der så finnes det clipart som en kategori, og der er det bilder. Det er også mulig å finne musikk, spill, historier og annet.

Julesanger hører til, og det kan kanskje trenges litt øving før jul? I så fall så finnes norske julesanger

Har du spotify kan julesanger.com friste med ferdige spillelister for julesanger, om du ikke har spotify så vil du ved å klikke på spillelistene deres få tilbud om å installere det samtidig, praktisk.

Gitarspill kan være nydelig, også i jula, foran peisen kanskje? Gitargrepene til noen kjente julesanger finnes på Guitarchordsmagic, engelsk, men vi har mange felles sanger.

Kriser i forbindelse med julemat? Svigermor som forlanger smalahaue? Hva man enn skulle trenge, tror jeg, finnes det løsning på hos Matprat.no

Fantasi kan redde så mangt, Hekseliv har fortalt om det. Eller er gaven til en venninne et problem? Mange har stor sans for krystaller, både i smykker og ellers. Se hva som passer de forskjellige stjernetegn på Silvermoon. Eller kjenner du noen som er opptatt av miljøet? Da har Havheksa kosmetikk som er 100% miljøvennlig.

Om Cassandra

Ta en liten dert nerd, legg til en porsjon designer, krydre med litt fotointeresse, stek det hele i erfaring på over 15 år og vips så sitter det en Nettsjaman der ;)