Søkeord uten svar

Det sies at det aller meste kan googles. Noe som forsåvidt stemmer. Men det finnes faktisk ord som ikke google klarer, ord som har en mening, men også ord som fullstendig mangler mening. Alle Donald Duck lesere har vel før eller siden vært borti ordet: sjokoladebollespisekonkurransedeltager?  Et ord som absolutt ikke finnes i en ordbok, men google har fem svar pr. dags dato om du søker på det 🙂 Men i Andeby så er det jo et eksisterende ord.
Som en liten kuriositet så heter det: шоколадные пончики едят участника конкурса på russisk 🙂

Mer bekymringsverdi kan det bli når google faktisk klarer å adoptere et høyst ikke-eksisterende ord, sågar så klarer de å foreslå en «korrekt» stavemåte av det ikke-eksisterende ordet, hvis det skrives litt annerledes i søkeboksen. Se eksemplet under her…

Her er det ordet småklappnese, som faktisk ikke eksisterer. Det gjør heller ikke småklaffnese, likevel forsøker Google å foreslå at du har skrevet feil og at det må være det du mener.

Her er det faktisk jeg som har klart å få google til å definere et ord som ikke finnes. Bare fordi jeg har skrevet om det noen ganger 🙂

Så moralen i det hele er: IKKE stol på Google når det gjelder ord og informasjon 😉 Jeg vet mange gjør det, men de bør altså ikke gjøre det.

Klarer du å finne ikke-eksisterende ord og få google til å gå fra vettet? 🙂 Prøv da vel og post resultatet som en kommentar her.

(ps: småklaffnesene fikk eget domenet nå, så om ikke lenge så får vi se om jeg klarer å definere hvordan de ser ut, lever osv osv)

Om Cassandra

Ta en liten dert nerd, legg til en porsjon designer, krydre med litt fotointeresse, stek det hele i erfaring på over 15 år og vips så sitter det en Nettsjaman der ;)