Digital valuta?

Det måtte jo komme til slutt. Vi lever stadig mer av våre liv i en digital verden og hverdag, designer våre hjem på nettet i form av blogger og facebookprofiler. Vårt sosiale liv kretser for mange også rundt i den digitale virkelighet. Men digital valuta?
Joda, det har skjedd, faktisk for flere år siden, tilbake i 2009. Da ble det skapt en ny valutaform, kun digitalt. Om det virkelig er nødvendig? så absolutt ikke. Bitcoin som valutaen heter har ikke det helt store nedslagsfeltet foreløpig. Med mindre man driver en illegal virksomhet da. For der har den store muligheter.

Bitcoin er privatdrevet, det er ikke tilknyttet noen lands banker eller andre kontrollorganer. Valutaspekulanter kan tjene gode penger på dette, forutsatt at det skulle slå an i stor skala. Verdien på en bitcoin er for tiden veldig variabel.

Har du lyst til å vite mer så finnes det på Din Side
Illustrasjonsbildet er hentet fra Colourbox og etter min mening er det et mye nyttigere sted å bruke noen timer 😉

Om Cassandra

Ta en liten dert nerd, legg til en porsjon designer, krydre med litt fotointeresse, stek det hele i erfaring på over 15 år og vips så sitter det en Nettsjaman der ;)