Bildebehandling på nett

Har du lyst til å gjøre bildene dine litt mer spennende uten å laste ned programmer til pcen din? På nett finnes det mange steder hvor det er mulig å få morsomme effekter uten at det koster ei krone. Bare litt tålmodighet og lyst til å forsøke noe nytt

Først en liten advarsel, det kan bli så morsomt at det er lett å la det ta overhånd

Photmica: Med treg nettforbindelse kan dette stedet være en stor prøvelse å komme seg igjennom. Det er massivt med reklame her og den er tung å laste inn. Ikke bruk bilder direkte fra et digitalkamera, filene kan fort bli for store for nettsiden som tar maks 4 mb.
Likevel kan det anbefales å prøve, det er mange flotte effekter å finne her.
photomica_com
Min del av dette bildet er katten på boka, resten sørget nettsiden for. Som du sikkert legger merke til, en annen bakdel ved å benytte seg av dette nettstedet er reklamen som følger med på bildet. De har også en egen seksjon hvor du kan lage morsomme/flotte digitale kort som kan sendes til venner, deles på sosiale medier osv
Forsøk Photomica

PhotoFaceFun: Subjektivt sett (med treg nettforbindelse) var dette stedet et mye bedre valg. Mange flotte effekter som var kjappe å teste ut. Lett å bytte mellom effektene var det også, er bildet først lastet opp ligger det klart når man trykker på neste effekt.
8002522_BAkd3_1365356668
Her er det brukt et helt vanlig bilde av en svane, veldig effektfullt dette og noe som ville tatt ganske lang tid å lage på egen hånd via Photoshop for eksempel.
Også her legges det på en liten reklame, men som du ser, den er veldig liten 😉
8003575_7E3Hu_1365357000
Her fikk min søte følgesvenn Teddy plass på veggen i et kunstgalleri

Jeg kan absolutt anbefale PhotoFaceFun, et program for både nybegynner og de erfarne, tror alle kan ha det gøy her 😉

Om Cassandra

Ta en liten dert nerd, legg til en porsjon designer, krydre med litt fotointeresse, stek det hele i erfaring på over 15 år og vips så sitter det en Nettsjaman der ;)