Sjekk spamfilteret

Mangler du plutselig en av dine faste kommentatorer? Eller har du problemer med å kommentere hos andre? Problemet ligger sannsynligvis rett foran en løsning, men i mellomtiden: Sjekk spamfilteret!
Flere melder om at de forsvinner når de kommenterer hos wordpress-bloggere. Hovedsaklig gjelder dette wordpress.com blogger, men også wordpress.org brukere som har lagt inn jetpack. Ihvertfall ser det slik ut for øyeblikket at det er et jetpack-problem. Løsningen er ikke funnet, egentlig ikke problemet heller, ikke helt.

Så det du kan gjøre er følgende: Mangler du dine faste kommentatorer? Se etter i spam-kommentarer/useriøse. De kan ligge der, da må de godkjennes først, deretter havner de i ventende køende og må ut derfra, så er de kanskje, men bare kanskje godkjente til neste gang de kommenterer.

Skal du kommentere hos wordpress brukere og har opplevd dette? Tryggeste er å logge inn på kontoen for hver eneste kommentar du skal legge inn, ikke stole på at systemet gjenkjenner deg. Litt tungvint, men det er jo det samme vi måtte gjøre før.
Sånn skal skjemaet på en wordpress-blogg se ut, ferdig utfylt, selv om du allerede er pålogget er det tryggest
kommentarskjema

For sikkerhets skyld er tipset å ta kopi av lange kommentarer før du trykker på «send kommentar»knappen som alltid gjeldende. Blir kommentaren borte uten at du får noen beskjed har du sannsynligvis havnet i spam-filteret likevel. Ellers vil du få beskjed om at «kommentaren avventer moderering» eller se kommentaren umiddelbart.

 

Om Cassandra

Ta en liten dert nerd, legg til en porsjon designer, krydre med litt fotointeresse, stek det hele i erfaring på over 15 år og vips så sitter det en Nettsjaman der ;)