Ærefullt oppdrag

Nettsjamanen har fått et ærefullt oppdrag som jeg virkelig koser meg med for tida.
For ei tid tilbake leste jeg nyheten om at Sjamanistisk Forbund var stiftet. Et livssynsamfunn for de som tenker på naturen som en venn, lever med naturen og ja, i det hele tatt. Det er mulig å lese mer utfyllende om hva det hele består av på nettsiden Sjamanforbundet.no.

Dette syntes jeg var så spennende at jeg tok kontakt med de med en eneste gang. Og det er virkelig hyggelige folk der så vi beholdt kontakten. Etterhvert ble det klart at det var ingen som egentlig kunne dette med å lage nettsider, og ihvertfall ikke hadde tid. Men det kan jo en nettsjaman 😉 resultatet ble at jeg fikk oppdraget med å lage sidene.Det passer jo ypperlig for en nettsjaman og lage sidene for sjamanistisk forbund 😉

Nå er de delvis oppe, det mangler selvsagt en del tekster og fortsatt en del på designet der. Uansett så håper jeg at dere som leser meg her tar en titt der 😉

Og jeg tar gjerne imot kommentarer på hva dere synes selvsagt…

Så har dere trofaste lesere også fått en forklaring på hvorfor det er så lite oppdateringer her. Rett før jeg begynte på dette oppdraget hadde jeg også et par andre i samme gate. Pluss at jeg holder på med fotografering og video for tida. Men om ikke lenge er jeg klar for nye oppgaver, har du noe som passer en nettsjaman? Bare send meg en beskjed det 🙂

Om Cassandra

Ta en liten dert nerd, legg til en porsjon designer, krydre med litt fotointeresse, stek det hele i erfaring på over 15 år og vips så sitter det en Nettsjaman der ;)