Kommentering hos wordpress.com brukere

Blant alle WordPress.com bloggere har det hersket en litt stresset stemning en periode. Leserne blir møtt av feilmeldinger når de forsøker å legge inn kommentarer. Verst er det for de som skriver lange kommentarer for de mister hele kommentaren samtidig.

Feilmeldingen: That email address is associated with an existing WordPress.com account, please log in to use it.

Har du ikke en wordpress.com konto? Kanskje du har en Gravatar? Det går for det samme nå tydeligvis:
«Visste du at hver konto på WordPress.com også er en konto på Gravatar.com? Hvis du kan logge inn på WordPress.com så kan du også logge inn her ved å bruke samme informasjon!» sakset fra Gravatar.com

Løsningen: Enten logger du inn med den kontoen du har, hvis du er en av de som husker passord og alt sånt.
Er du derimot en av oss mer normale, som absolutt ikke klarer å huske alle kontoer vi har og ihvertfall ikke passordene da følger du trinnene her:

Først så går du til WordPress.com da finner du dette bildet helt i toppen (til venstre)

Der det røde 1-tallet står legger du inn den e-post adressen som du forsøkte å bruke, så trykker du på Forgot Password – det røde 2-tallet.

Neste bildet er:

Legg inn e-post adressen igjen og trykk «Get New Password»

Du får en link i eposten din, trykk på den linken og du kommer til dette bildet

Legg inn nytt passord der. To ganger og trykk «reset password» knappen

Neste bilde blir da dette:

Her trykker du bare på Log in

Neste da:

Da er det bare å legge inn E-post og det passordet du nettopp har valgt, og vips, så kan du kommentere hos alle wordpress.com brukere

En ekstra fordel som har oppstått med dette er at vi som ikke har wordpress.com kontoer fra før nå får en grei måte å holde styr på de kommentarer vi legger igjen i det systemet. Det blir enklere å følge med på tilbakesvar på kommentarer blant annet. Dermed får man også en mye mer aktiv dialog.

 

Om Cassandra

Ta en liten dert nerd, legg til en porsjon designer, krydre med litt fotointeresse, stek det hele i erfaring på over 15 år og vips så sitter det en Nettsjaman der ;)